Pleje- og vedligehold

Vi tilbyder alt fra beskæring til ukrudtsbekæmpelse, vi vil gøre alt for at få din have til at stråle, så du med et smil på læben kan vise den frem for dine gæster.

Hvis lysten ikke så stor, du bare ikke har tiden eller kompetencerne til at gå i haven, så kan vi i hvert fald være behjælpelige. Vores service kan være lige hvad din have har brug for, vi vedligeholder bede, udfører græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse og alt fra beskæring af træer og buske.

Ukrudtsbekæmpelse kan være mange ting. Det kan for eksempel være lugning af bede ved håndkraft. Det kan være ved hjælp at gasbrænding eller sprøjtning af ukrudt vha. sprøjtemidler. Vi har alle de nødvendige uddannelser og kurser for at udbringe sprøjtemidler på den mest skånsomme og miljørigtige måde.

Hvis du har et ønske om at have vejens flotteste græsplæne eller blot har problemer med mos eller mælkebøtter i plænen, kan vi igen være behjælpelige. Vi har stor erfaring med problemløsning ved græsplæner. Vi tilbyder blandt andet vertikalskæring, afrivning, eftersåning og gødskning af plænen. Derudover kan vi også nedsprøjte alt ukrudt i plænen helt uden at skade plænen.

Vi laver pleje og vedligeholdelsesopgaver året rundt og vi kan bl.a. også gøre din have sommer-, efterår- eller vinter-klar.

Vores vedligeholdelsesservice tilbydes som både abonnementsløsning og som engangsydelser i løbet af sæsonen, så vi altid opfylder dine behov. Så hvis du enten er privatperson, virksomhedsejer eller sidder i bestyrelsen i en grundejerforening, vil vi altid forsøge at give dig det fulde overblik over vedligeholdelsesbehovet. Hermed bliver vi i stand til sammen at lægge en plejeplan for dine grønne områder, så de fremstår pæne og ordentlige. Vi tilbyder vores hjælp hele året rundt og vi er altid friske på at kigge på din have og gøre den overskuelig for dig.

Giv og gerne et kald, så vi sammen kan se på opgaven og tale om dine ønsker og/eller behov. Herefter vil vi kunne give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Herunder har vi indsat et par billeder af nogle haver vi enten har udført eller vedligeholdt. Disse kan bruges som inspiration.

Hvis du ønsker mere inspiration, kan du klikke på ”havearkitekt” i toppen af siden.