Belægning

Belægning, brolægning eller fliselægning … Ja, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, kan vi klare det for dig.

Drømmer du om at få lagt en ny flisebelægning i haven, en parkeringsplads med rald, skal du have anlagt en ny indkørsel eller måske har du lige bygget et hus og ønsker hjælp til et helt ny-anlæg? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi udfører nemlig alle former for belægning, trapper, støttemure og højbede. Så hvad enten du foretrækker snorlige rækker eller hellere vil have avancerede mønstre, om du sværger til chaussésten, granit eller bare er vild med beton-fliser – så kan vi hjælpe dig.

 

Der er dog ét ”men”, vi går ikke på kompromis med kvaliteten af produkterne. Derfor køber vi alle vores belægnings sten og naturprodukter hos landets førende leverandører. Vores gode aftale sikrer at vi kan levere en super kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derudover bruger vi naturligvis kun godkendte materialer til blandt andet op fugning af fliserne.

Der er flere ting der skal være styr på inden man lægger fliserne.

Ofte skal det store maskineri tages i brug – dét har vi. Dernæst er det enormt vigtigt at underlaget er korrekt funderet med stabil- og afretningsgrus. Dette er vigtigt for holdbarheden af belægningen. Hvis din terrasse og indkørsel skal forblive jævn, er det ligeledes vigtigt, at fundamentet komprimeres på den rigtige måde.

Fortæl os om dine ønsker, så får du en skræddersyet terrasse, indkørsel eller havegang.

Det er oftest lettere at forklare projektet, hvis man mødes ansigt til ansigt. Derfor tilbyder vi at komme forbi til en snak, hvorefter vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Herunder har vi indsat nogle billeder af vores tidligere projekter, som kan bruges som inspiration eller ”kvalitetssikring”.

Ønsker du mere inspiration, kan du prøve at klikke på ”havearkitekt” i toppen af siden.